Dongguan Dalang Zili Wire Factory

Uudised

Elektroonilise valtstraadi katsetamine
Vabastusaeg: 2020-07-31 10:42:53  Löögid: 5

XXI sajandil ei saa me hakkama ilma arvutiteta, nii et USB pistik ja mänguseadmed on eriti mugavad ja olulised.Nüüd saame kasutada traadi testimise masinat, traadi testijat ja teisi traadi katsetamise seadmeid, et testida selle juhtimist, vastupidavust, pinget, lekkevoolu ja nii edasi!


USB, suur hulk rakendusi ja personaalarvuti domeeni liidese tehnoloogia.USB liides toetab seadme plug- ja play ning kuuma - plug funktsioone.Universal Serial B on Universal Serial B lühend, mis on välisriigi bussistandard, mida kasutatakse arvutite ja väliste seadmete vahelise ühenduse ja side reguleerimiseks.




Teiseks, tavaliste kasutajate puhul määratakse andmemäär kõvaketta ja operatsioonisüsteemi järgi, nii et tavapärase kasutuse korral ei ole vahet.Mida kõrgem AWG on, seda parem.Levinumad kaablid:USB, HDMI, VGA, DVI.




Esiteks.Andmekaabel: kasutatakse USB porti, mis on tavaliselt arvutiga ühendatud, ja mobiiltelefoni lõpus olevat kaablit failide, helinatoonide, piltide jne allalaadimiseks või üleslaadimiseks. Kui mobiiltelefonil on kõvaketas, tuleb sõidukijuht kõigepealt paigaldada.




Kaks.Infrapunane: viitab asjaolule, et kaks mobiiltelefonid peavad olema infrapuna funktsioone samal ajal ja saab edastada faile infrapuna liides.




Kolmas.Bluetooth: Bluetooth tähendab lühimaa raadioülekannet.See saab otsida ja edastada lühikese vahemaa arvuti või mobiiltelefoni varustatud Bluetooth, või ta saab kasutada Bluetooth kõrvaklapid rääkida wireless.Jutong Electronics peamine äri: helikaabel, kaabel, elektrooniline kaabel, auto helikaabel, terminalikaabel, DVI kaabel, arvutihiir kaabel, vahelduvvoolukaabel, elektriline kaabel, helikaabel, USB kaabel.


Eelmine: Cad mar gheall ar tharraingt amh...

Järgmine: Cén fáth go bhfuil an comhéada...